Svakog dana od 22.00 uveče pa do ranih jutranjih časova, imate priliku da provedete nezaboravne trenutke u klubu najgracioznijih, najšarmantnijih, najromantičnijih, seksi i zaista jedinstvenih igračica striptiza. Osetićete pažnju i brigu svakog člana našeg kluba i uživaćete u erotskom plesu, a to će vam ostaviti nezaboravna sećanja.

Striptiz klub Passion je dokazano najprijatniji noćni klub u Novom Sadu sa odličnom reputacijom na ovim prostorima. Klub se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra najlepšeg srpskog grada – Novog Sada.

Ukoliko želite da se opustite, da vas niko ne uznemirava, ili jednostavno da imate nezaboravno veče, klub Passion je pravo mesto za vas. Bilo da slavite svoj rođendan, momačko veče, ili imate neki drugi povod za slavlje. Povoda je mnogo, a mesto je samo jedno: Passion noćni klub u Novom Sadu.

Uz omiljeno društvo, dobro piće, prijatnu atmosferu, sjajnu muziku i još sjajnije striptizete, koje senzualno i erotski, moderno i umetnički igraju samo za vas, uživajte! Passion, novosadski noćni klub nudi vrhunski striptiz i fenomenalnu, opuštajuću i intimnu atmosferu, pa zbog toga slovi za jedan od najboljih striptiz klubova u Novom Sadu.

Naše igračice dočekuju i zabavljaju goste atraktivnim plesom uz nezaobilazne šipke na centralnom podijumu kluba. Gosti koji nam iznova dolaze najbolja su preporuka da su naši posetioci zadovoljni sveukupnom uslugom. Romansa je šifra za ispunjenje svih vaših skrivenih fantazija.

Baš iz razloga štu ste nam verni, naši dragi gosti, mi konstantno unapređujemo izgled našeg kluba i programa. Unapređujemo i širimo lepezu naših erotičnih atraktivnih usluga i to cemo i u budućnosti da činimo na obostrano zadovoljstvo.

Vaše dobro raspoloženje i uživanje su naš cilj postojanja. Dobrodošli!

Passion – Mesto gde dečaci postaju muškarci.

Obezbedite mesto u prvom redu za najbolji noćni provod u Novom Sadu

REZERVIŠI